Το μήνυμα του 2021 από τον ιδιοκτήτη του Κέντρου Κτησίας Αποκατάσταση

Αγαπητοί Συνεργάτες , φίλες και φίλοι,

Σε μια τόσο δύσκολη χρονιά που μόλις αφήσαμε πίσω μας  και στην αυγή μιας νέας, πιο ελπιδοφόρας, πιο δημιουργικής, ανακτώντας και πάλι τον έλεγχο της ζωής μας,  θέλω να απευθυνθώ στον καθένα από εσάς, τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους φίλους  του «Κτησίας Αποκατάσταση» ξεχωριστά.

Πρώτα από όλα για να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Η εμπιστοσύνη σας, μας δίνει δύναμη στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε και μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη την ευθύνη και την υποχρέωση, του να εργαζόμαστε αντάξιοι των  προσδοκιών σας, από τις υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, αποκατάστασης και  ολιστικής θεραπείας του Κέντρου μας.

Το 2020 ζήσαμε όσα δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα συμβούν:  απειλή της ανθρώπινης  ζωής, ανθρώπινες απώλειες, πάγωμα της οικονομίας,  περιορισμό της κοινωνικής ζωής κ.α, που συχνά δημιουργούσαν εντάσεις και μας έκαναν να ασφυκτιούμε. Δεν είχαμε  όμως, άλλη επιλογή από αυτή που ακολουθήθηκε παγκόσμια.

Όμως, οι προοπτικές για το 2021 είναι σαφώς καλύτερες, καθώς όλα δείχνουν ότι η ανθρωπότητα, μέσα από το θαύμα της επιστήμης, έχει  ήδη αποκτήσει ένα  αποτελεσματικό όπλο -αυτό του εμβολίου- το οποίο είναι σίγουρο ότι θα μετατρέψει τη σημερινή τραγωδία σε μια ζοφερή ανάμνηση για το αύριο.

Σε αυτές τις συνθήκες, η ομάδα του «Κτησίας Αποκατάσταση» έδωσε  τον καλύτερο της εαυτό (και συνεχίζει να το πράττει), με όλα τα μέσα και εργαλεία που διαθέτει, πάντα, υπό  τις αυστηρές οδηγίες των ειδικών και εφαρμόζοντας πλήρως τα  πρωτοκόλλα  του ΕΟΔΥ.

Ο σκοπός του «Κτησίας Αποκατάσταση» είναι να εργαζόμαστε για έναν υγιέστερο, πιο λειτουργικό και με περισσότερη ποιότητα ζωής,  κόσμο.

Δραστηριοποιούμαστε με ευγενή σκοπό, στη βελτίωση  της φροντίδας υγείας. Δίνουμε πρόσβαση στην τοπική κοινωνία όπου ζούμε και λειτουργούμε με όπλο την έρευνα, την εμπειρία, την επάρκεια της επιστημονικής μας γνώσης, την ομαδική δουλειά και την ενσυναίσθηση. Ακόμα, η βοήθεια της τεχνολογίας, μας παρέχει την δυνατότητα να εκσυγχρονιζόμαστε, να καινοτομούμε, να πρωτοπορούμε φτάνοντας σε υψηλά επίπεδα θεραπευτικού αποτελέσματος.

Δεσμευόμαστε ως ομάδα του «Κτησίας Αποκατάσταση», την εφαρμογή της έρευνας αιχμής, στις τεχνικές της φυσικοθεραπείας και της  αποκατάστασης, με ασφαλή και αποτελεσματικά πρωτόκολλα αποθεραπείας, που θα  δίνουν λύσεις υγείας και  ποιότητα ζωής στους συνανθρώπους μας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης και  εκτίμησης.  

Η νέα χρονιά που ξεκίνησε φέρνει μαζί της το βάρος όλων όσων περάσαμε και βιώσαμε, αλλά και τη βάσιμη ελπίδα ότι γρήγορα θα αποτελεί παρελθόν ο εφιάλτης που, εκτός από την απειλή και τις απώλειες, μας στέρησε τη δυνατότητα να ονειρευόμαστε, να σχεδιάζουμε και να ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Στο χάραμα αυτής της νέας χρονιάς εύχομαι  σε εσάς, στις οικογένειες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να έχετε υγεία και δύναμη, για να αφήσουμε γρήγορα πίσω μας την εμπειρία του 2020 και να έχουμε όλοι ένα πιο αισιόδοξο, πιο ελπιδοφόρο και πιο δημιουργικό 2021.

 

ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ