Μήνυμα από τον κ. Αγριμανάκη Γιώργο για τη νέα χρονιά.

Αγαπητοί Συνεργάτες , φίλες και φίλοι,

Σε μια δύσκολη χρονιά που μόλις αφήσαμε πίσω μας  και στην αυγή μιας νέας, πιο ελπιδοφόρας, πιο δημιουργικής, ανακτώντας και πάλι τον έλεγχο της ζωής μας και επιστρέφοντας στην καθημερινότητα,  θέλω να απευθυνθώ στον καθένα από εσάς, τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους φίλους  του «Κτησίας Αποκατάσταση» ξεχωριστά.

Πρώτα από όλα για να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Η εμπιστοσύνη σας, μας δίνει δύναμη στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε και μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη την ευθύνη και την υποχρέωση, του να εργαζόμαστε αντάξιοι των  προσδοκιών σας, από τις υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, αποκατάστασης και  ολιστικής θεραπείας του Κέντρου μας.

Ο σκοπός του «Κτησίας Αποκατάσταση» είναι να εργαζόμαστε για έναν υγιέστερο, πιο λειτουργικό και με περισσότερη ποιότητα ζωής,  κόσμο.

Δραστηριοποιούμαστε με ευγενή σκοπό, στη βελτίωση  της φροντίδας υγείας. Δίνουμε πρόσβαση στην τοπική κοινωνία όπου ζούμε και λειτουργούμε με όπλο την έρευνα, την εμπειρία, την επάρκεια της επιστημονικής μας γνώσης, την ομαδική δουλειά και την ενσυναίσθηση. Ακόμα, η βοήθεια της τεχνολογίας, μας παρέχει την δυνατότητα να εκσυγχρονιζόμαστε, να καινοτομούμε, να πρωτοπορούμε φτάνοντας σε υψηλά επίπεδα θεραπευτικού αποτελέσματος.

Δεσμευόμαστε ως ομάδα του «Κτησίας Αποκατάσταση», την εφαρμογή της έρευνας αιχμής, στις τεχνικές της φυσικοθεραπείας και της  αποκατάστασης, με εξειδικευμένους συνεργάτες σε μια σειρά από παθήσεις ( μυοσκελετικές, νευρολογικές, αθλητικές, ειδικές θεραπείες παιδιών κ.α.) με ασφαλή και αποτελεσματικά πρωτόκολλα αποθεραπείας, που θα  δίνουν λύσεις υγείας και  ποιότητα ζωής στους συνανθρώπους μας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης και  εκτίμησης.  

Στο χάραμα αυτής της νέας χρονιάς εύχομαι  σε εσάς, στις οικογένειες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε όλοι ένα πιο αισιόδοξο, πιο ελπιδοφόρο και πιο δημιουργικό 2023.